ProFecund

Cand vrei un bebe in curand!

 
ProFecund

ProFecund

 

ProFecund vine in sprijinul femeilor care isi doresc un bebe cat mai curand. Este un supliment alimentar produs din ingrediente naturale, cu rol in refacerea echilibrului din organismul femeii. Odata restaurat acest echilibru, se creaza conditiile necesare instalarii unei sarcini.

Efectul sau a fost demonstrat de nenumarate cazuri de succes, prezentate chiar de catre consumatoare in sectiunea "Am devenit mama"din acest site, pe pagina Facebook a produsului (FB/ProFecund), precum si in FB/Clubul mamicilor ProFecund, un grup creat de noi pentru a le aduce aproape pe noile mame care si-au realizat visurile de a avea un copil cu ajutorul ProFecund.

Cititi mai jos care sunt caracteristicile si cum se administreaza ProFecund.

  

 

ProFecund va da rezultate pozitive in urmatoarele situatii:

  • in infertilitatea feminina datorata dereglarii ciclului menstrual;
  • atunci cand ciclul menstrual este neregulat;
  • atunci cand ovulatia este neregulata, datorita dereglarilor de ciclu menstrual.

Efectele benefice ale ProFecund

Plantele din compozitia ProFecund au proprietatea de a regla ciclul menstrual si de a stimula ovulatia, sporind astfel considerabil sansele de a obtine o sarcina. De asemenea, aceleasi plante stimuleaza dorinta si imbunatatesc dinamica intima a femeii.

In plus, acidul folic bio-disponibil 100% din compozitia produsului (Quatrefolic™ - acid folic de a 4-a generatie) previne riscul de defecte ale tubului neural la fat. Acest lucru este foarte important pentru sanatatea fatului si a viitorului copil, astfel ca aportul suplimentar de acid folic este imperios necesar inca din momentul in care ati decis ca doriti sa ramaneti insarcinata.

Amestec brevetat ProFecund™: extract din radacina de Maca (Lepidium meyenii), extract din fructe de Fructul-castitatii (Vitex agnus-castus) si Quatrefolic® (acid metiltetrahidrofolic - forma biologic activa a acidului folic, regasit in forma naturala in organism, cu o biodisponibilitate de pana la 100% dintre femei)

Tratamentul recomandat cu ProFecund este de 1 comprimat pe zi, timp de cel putin 3 luni (sau pana la obtinerea rezultatului dorit). Tratamentul poate fi inceput in orice zi a lunii, indiferent daca va aflati sau nu in perioada menstruatiei. Daca uitati sa luati comprimatul intr-o zi, reluati tratamentul a doua zi, insa fara a dubla doza. Se recomanda a se administra dupa masa de seara.

ProFecund trebuie sa fie, de asemenea, administrat in timpul menstruatiei; este chiar de preferat ca tratamentul sa se incepa in timpul menstruatiei, pentru a va fi usor sa monitorizati de cat timp il luati. Nu este necesar sa faceti pauze in timp ce luati ProFecund.

Tratamentul poate fi urmat in combinatie cu alte tratamente de fertilitate prescrise de specialistii medicali. ProFecund nu interactioneaza cu tratamentele cu antibiotice. 

ProFecund nu trebuie administrat persoanelor cu boala Parkinson, hipertiroidism sau cu tumori dependente de hormoni, nici celor care sunt tratate cu antipsihotice sau contraceptive orale combinate.

Pret 129.00 lei

Transport inclus pentru livrare in ROMANIA pentru valori mai mari de 119 lei

Si tu iti poti indeplini visul de a avea un copil!


ProFecund
"Multumesc ProFecund ca m-a ajutat sa devin mama din nou! Am un baiat mare de 23 ani si de atunci nu am mai ramas insarcinata, cu toate ca imi doream foarte mult. Intr-o zi a venit mama si mi-a daruit o cutie de ProFecund. Cred ca nu am apucat sa o iau pe toata si am aflat ca sunt insarcinata cu aceasta minune! " Iuliana D.