Your browser fingerprint:

ProFecund Teste de Ovulatie, 3 teste banda

ProFecund

 

17.00 lei
- +
Descopera cand te afli in perioada fertila. Testul de ovulatie ProFecund semnaleaza faptul ca ovulatia va avea loc in urmatoarele 24-36 ore.

Disponibilitate:  in stoc
truck SVG

Livrare in 24-48 de ore

credit card SVG

Plata cu cardul securizata sau plata la livrare

box SVG

Livrare gratuita la comenzi mai mari de 129 de lei

Ca sa ramai insarcinata, este absolut necesar ca cele doua celule purtatoare de germeni de viata, cea feminina si cea masculina, sa se intalneasca si acest lucru se poate intampla doar cand are loc ovulatia. Prin urmare, este foarte important sa iti identifici perioada fertila din luna.

Testele de ovulatie ProFecund semnaleaza faptul ca ovulatia va avea loc in urmatoarele 24-36 ore.

Perioada de maxima fertilitate se limiteaza la ziua ovulatiei (momentul eliberarii ovulului din ovar), plus cele cinci zile dinaintea acesteia. In acest interval, echilibrul hormonal este caracterizat de un set de parametri unici.

Testul de ovulatie ProFecund detecteaza cresterea de LH (hormon luteinizant) in urina din perioada fertila, semnaland faptul ca ovulatia va avea loc in urmatoarele 24-36 ore.

ProFecund Test de ovulatie - modul de utilizare

 1. Se recolteaza o proba de urina, intr-un recipient curat, uscat, fabricat din plastic sau sticla;
  Se pot utiliza probele recoltate in orice moment al zilei. Cu toate acestea, prima urina de dimineata contine, in general, cea mai mare concentratie de hormoni;
 2. Se scoate banda de test din pachetul protector;
  Proba de urina si banda de test vor fi aduse la temperatura camerei anterior testarii. Nu se deschide pachetul pana cand nu sunteti pregatita sa efectuati testul;
 3. Se introduce banda de test in proba de urina cu capatul cu sageata orientat catre urina. Nu introduceti banda peste linia marcata cu MAX. Dupa un timp de minimum 15 secunde, indepartati banda de test din urina si asezati-o pe o suprafata curata, non-absorbanta. Alternativ, banda de testare poate fi lasata in proba de urina cat timp banda nu este scufundata peste linia MAX;
 4. Cititi rezultatele dupa 5 minute, dar nu mai tarziu de 10 minute.

  

Indiferent de prezenta LH-ului in proba de urina, pe banda-test va aparea intotdeauna o linie de culoare rosie in regiunea benzii de control. Prezenta acestei linii rosii serveste:

 1. ca verificare a faptului ca testul a fost introdus in urina pana la un nivel suficient;
 2. ca a fost obtinut prin capilaritate fluxul adecvat;
 3. ca metoda de control pentru calitatea reactivilor.

Pentru un rezultat pozitiv, care atesta prezenta LH in urina si, prin urmare, faptul ca sunteti in perioada fertila, pe banda se va forma o linie colorata in rosu, in regiunea de testare. Intensitatea culorii liniei de testare va fi aceeasi sau mai puternica decat cea a liniei de control. Daca intensitatea culorii liniei de testare este mai redusa decat cea a liniei de control, rezultatul va fi interpretat drept negativ.

Test de ovulatie nevalidat

Rezultat NEVALID

Nicio linie nu apare in regiunea de control. Daca linia de control nu apare in zona de vizualizare, sub nicio forma rezultatul nu va fi considerat pozitiv. Daca linia de control nu apare, rezultatul testului este neconcludent si testul va fi repetat.

Test de ovulatie - rezultat pozitiv

Rezultat POZITIV

Intensitatea culorii liniei de test este aceeasi sau mai puternica decat cea a liniei de control. Rezultatul testului inseamna ca, in proba de urina, concentratia de LH se afla la nivelul maxim.

Sunteti in perioada fertila!

Test de ovulatie - rezultat negativ

Rezultat NEGATIV

Intensitatea culorii liniei de test este mai slaba decat cea a liniei de control. Rezultatul testului inseamna ca, in proba de urina, concentratia de LH se afla la un nivel normal. Asteptati doua zile si refaceti testul.

 

Sensibilitate

Testul de ovulatie ProFecund detecteaza concentratiile urinare ale LH-ului egale sau mai mari de 20 mIU/ml (in conformitate cu standardele WHO si IS).

Acuratete

Acuratetea rezultatelor obtinute prin testele de ovulatie ProFecund a fost verificata prin comparatie cu Testul vizual calitativ. Rezultatele indica o compatibilitate de 100%.

Specificitate

Specificitatea testului de ovulatie ProFecund a fost determinata prin studii de reactivitate incrucisata cu alti hormoni prezenti in mod curent in urina (HCG, hFSH, hTSH). Pentru toti acesti hormoni au fost obtinute rezultate negative.


-50% la ProFecund B

408.00  lei   299.00  lei


-
+

-50% la ProFecund B

408.00  RON   299.00  RON


-
+

-50% la ProFecund B

408.00  RON   299.00  RON


-
+

-50% la ProFecund B

408.00  RON   299.00  RON


-
+

-50% la ProFecund B

408.00  RON   299.00  RON


-
+

1 + 1 Cadou

400.00  lei   200.00  lei


-
+

1 + 1 Cadou

400.00  RON   200.00  RON


-
+

1 + 1 Cadou

400.00  RON   200.00  RON


-
+