Your browser fingerprint:

Pachetul viitoarelor mame

ProFecund

 

570.00 lei
456.00 lei
- +
Pachetul contine trei cutii de ProFecund si reprezinta necesarul pentru o cura de trei luni de crestere a fertilitatii femeilor si pregatire pentru sarcina.

Disponibilitate:  in stoc
truck SVG

Livrare in 24-48 de ore

credit card SVG

Plata cu cardul securizata sau plata la livrare

box SVG

Livrare gratuita

Cele trei cutii de ProFecund din Pachetul viitoarelor mame reprezinta necesarul pentru o cura de trei luni de crestere a fertilitatii si pregatire a organismului femeilor pentru sarcina.

Iti sunt oferite cu o reducere de 20%.

ProFecund poate fi folosit cu succes de femeile care incearca sa conceapa un copil.  

Conform studiului medical ProFecund, combinatia unica de extracte standardizate de Vitex si Maca, plus Quatrefolic™ din ProFecund contribuie la reglarea ciclului menstrual, stimularea ovulatiei si creste probabilitatea instalarii unei sarcini. 

Prin intermediul ingredientelor sale active, ProFecund contribuie la echilibrul hormonal, care este esential pentru fertilitatea feminina. Pentru ca sarcina sa se poata instala este important ca femeia sa aiba un ciclu menstrual si o ovulatie regulata.  

In plus, acidul folic bio-disponibil 100% din compozitia produsului (Quatrefolic™ - acid folic de a 4-a generatie) previne riscul de defecte ale tubului neural la fat. Acest lucru este foarte important pentru sanatatea fatului si a viitorului tau copil, astfel ca aportul suplimentar de acid folic este absolut necesar inca din momentul in care ai decis ca vrei sa ramai insarcinata.

1 comprimat pe zi timp de minim 3 luni (sau conform recomandarii consultantului de specialitate). Este recomandat ca utilizarea sa fie inceputa in prima zi ciclului menstrual. Daca uiti sa iei comprimatul in una din zile, reincepe in ziua urmatoare, insa nu dubla doza. ProFecund se utilizează si in perioada menstruatiei. Nu este nevoie ss faci pauze in timpul utilizarii ProFecund. Nu se recomanda consumul pe stomacul gol.   

Sub actiunea ingredientelor active din ProFecund sistemul hormonal se echilibreaza, de obicei, in aproximativ 3 luni de tratament. Conditiile pentru obtinerea sarcinii sunt astfel indeplinite, iar conceptia poate avea loc oricand in aceasta perioada. Important este ca tu vei fi pregatita, necesarul de acid folic din perioada preconceptionala fiind acoperit prin utilizarea ProFecund.

Daca nu ramai insarcinata in timpul curei de 3 luni cu ProFecund, poti continua administrarea, in conditii de siguranta, fara reactii adverse sau efecte secundare, pana la aparitia sarcinii.

Cura cu ProFecund poate fi urmata in combinatie cu alte tratamente de fertilitate prescrise de medicii specialisti. ProFecund nu interactioneaza cu tratamentele cu antibiotice.

Amestec brevetat ProFecund™: extract din radacina de Maca (Lepidium meyenii), extract din fructe de Fructul-castitatii (Vitex agnus-castus) si Quatrefolic® (acid metiltetrahidrofolic - forma biologic activa a acidului folic, regasit in forma naturala in organism, cu o biodisponibilitate de pana la 100% dintre femei):

  • Maca (Lepidium meyenii) este o planta cu multiple beneficii utilizata de mii de ani pentru cresterea fertilitatii si consumata si la ora actuala ca aliment sau in scop medical. La femei, Maca actioneaza prin controlul nivelelor de estrogeni din organism. Un exces de estrogeni in anumite perioade poate determina imposibilitatea instalarii sarcinii sau, dupa instalarea sarcinii, poate declansa un avort spontan. Excesul de estrogeni poate determina, de asemenea, scaderea nivelului de progesteron, impiedicand astfel instalarea sarcinii. Utilizarea de Maca poate sa determine cresterea nivelului de progesteron, esential pentru instalarea sarcinii si pentru o desfasurare fara evenimente a acesteia.
  • Fructul-castitatii (Vitex agnus-castus) este utilizat de peste 2500 de ani pentru echilibrarea sistemului hormonal feminin. Planta este considerata a fi un foarte bun tonic uterin. Desi nu este un hormon, Vitex actioneaza asupra hipotalamusului si hipofizei, determinand secretia hormonala specifica si transmiterea semnalelor chimice necesare pentru secretia de estrogen si progesteron catre ovare. Pe parcursul fazei luteale (postovulatorii), Vitex este extrem de eficient in sustinerea unor nivele adecvate de progesteron, care sunt necesare instalarii sarcinii.
  • Folatul activ, forma biologic activa, asimilabila 100%, a acidului folic din Quatrefolic® este un alt ingredient important al produsului. Suplimentarea aportului de acid folic este necesara inca din perioada de planificare a sarcinii. Intre zilele a 21-a si a 28-a de la conceptie, la fat incepe sa se dezvolte tubul neural, precursorul viitorului sistem nervos. Este o perioada in care, adeseori, viitoarea mama inca nici macar nu a aflat ca este insarcinata. Suplimentat la momentul potrivit, acidul folic reduce considerabil (cu peste 70%) riscul defectelor de tub neural. In plus, acidul folic contribuie la cresterea tesutului matern in timpul sarcinii, la sinteza normala a aminoacizilor si la procesul de diviziune celulara.


  17.00  lei


-
+