Your browser fingerprint:


ProFecund - Pentru reglarea ciclului menstrual si a ovulatiei
*mai multe detalii mai jos


ProFecund INO - Pentru lupta contra Sindromului Ovarelor Polichistice (SOPC)
* mai multe detalii mai jos


ProFecund NUTRIVIT - Nutrienti esentiali pentru PRECONCEPTIE, SARCINA, ALAPTARE
* mai multe detalii mai jos


ProFecund B (pentru barbati) - Stimuleaza fertilitatea masculina, creste si imbunatateste productia de sperma la barbati
* mai multe detalii mai jos


Teste de ovulatie ProFecund - Semnaleaza faptul ca ovulatia va avea loc in urmatoarele 24-36 ore
* mai multe detalii mai jos

 

Stiai ca sansele unei femei fertile de a ramâne insarcinata sunt de aproximativ 15-25% intr-o luna? Iar daca exista probleme legate de ciclu menstrual si productia de spermatozoizi, sansele sunt si mai mici. Este, insa, la indemâna ta sa iti sporesti sansele de a concepe si de a avea un copil sanatos. Alege produsele ProFecund, potrivite nevoilor tale.

 

ProFecund regleaza ciclul menstrual si stimuleaza ovulatia

Eficient in reglarea ciclului menstrual si stimularea ovulatiei

Detalii ProFecund
ProFecund B creste fertilitatea barbatilor

Eficient in cresterea si imbunatatirea productiei de spermatozoizi

Detalii ProFecund B
ProFecund INO stimuleaza fertilitatea femeilor cu sindromul ovarelor polichistice

Special creat pentru femeile diagnosticate cu sindromul ovarelor polichistice (SOPC)

Detalii ProFecund Ino
ProFecund NUTRIVIT Nutrienti esentiali pentru PRECONCEPTIE, SARCINA, ALAPTARE

Nutrienti esentiali pentru PRECONCEPTIE, SARCINA, ALAPTARE

Detalii ProFecund Nutrivit
Teste de ovulatie ProFecund

Recomandat pentru identificarea perioadei fertile din luna

Detalii Teste de ovulatie


Ce sa aleg: ProFecund sau ProFecund INO?

ProFecund si ProFecund INO sunt doua suplimente alimentare cu ingrediente active de origine naturala, care stimuleaza fertilitatea femeilor si asigura necesarul de acid folic activ in prima parte a sarcinii.

 • Alege ProFecund daca te confrunti cu ciclu menstrual si ovulatie neregulate.
  Extractele din plante din compozitia ProFecund au proprietatea de a regla ciclul menstrual si de a stimula ovulatia, sporind astfel considerabil sansele de a obtine o sarcina. De asemenea, aceleasi plante stimuleaza dorinta si imbunatatesc dinamica intima a femeii.
 • Alege ProFecund INO daca ai fost diagnosticata cu sindromul ovarelor polichistice.
  ProFecund INO stimuleaza maturizarea ovocitelor si imbunatateste echilibrul hormonal feminin, eliminand manifestarile excesului de testosteron si estrogeni: ciclu menstrual si ovulatie neregulate, sindrom premenstrual accentuat, crestere exagerata a parului, in special in zona fetei, spatelui sau pieptului, acnee sau ten gras, crestere in greutate nejustificata de regimul alimentar pe care il ai.


De ce si cand ar trebui sa foloseasca barbatii ProFecund B?

Conceptia unui bebelus nu depinde doar de ovulatie! Spermatozoizii barbatului trebuie sa fie suficient de puternici pentru a ajunge la ovul sa-l fertilizeze.

Tot mai multe studii au inceput sa arate ca problemele de fertilitate si problemele la nastere sunt legate de starea de sanatate a barbatului. Cantitatea si calitatea spermatozoizilor disponibili in timpul ovulatiei pot fi usor influentate de factori de mediu, nutritie, sanatate si stil de viata.

ProFecund B este un supliment din ingrediente de origine naturala, util tuturor barbatilor care isi doresc un copil, fie ca au sau nu probleme de fertilitate. Rolul lui principal este de a imbunatati cantitatea si calitatea spermatozoizilor, sporind astfel sansele ca tu sa ramai insarcinata mai repede.


Sigur voi ramane insarcinata cu produsele ProFecund?

Sub actiunea ingredientelor active din produsele ProFecund sistemul hormonal se echilibreaza, de obicei, in aproximativ 3 luni de tratament. Conditiile pentru obtinerea sarcinii sunt astfel indeplinite, iar conceptia poate avea loc oricând in aceasta perioada. Important este ca tu vei fi pregatita, necesarul de acid folic din perioada preconceptionala fiind acoperit prin administrarea de ProFecund sau ProFecund INO.

Daca nu ramai insarcinata in timpul curei de 3 luni cu ProFecund sau ProFecund INO si ProFecund B, puteti continua amandoi administrarea, in conditii de siguranta, fara reactii adverse sau efecte secundare, pana la aparitia sarcinii.

In studiul medical realizat la solicitarea Hyllan Pharma in randul a 189 de femei cu probleme cunoscute de fertilitate, tratamentele cu produsele ProFecund au durat pana la 6 luni si au fost intrerupte doar in cazul in care femeile au ramas insarcinate.

Cele mai multe sarcini au aparut in lunile 3, 4 sau 5 de tratament cu ProFecund!

 • Dupa luna a 2-a – 13 sarcini (19%)
 • Dupa luna a 3-a – inca 18 sarcini (26%)
 • Dupa luna a 4-a – inca 17 sarcini (24%)
 • Dupa luna a 5-a – inca 18 sarcini (26%)
 • Dupa luna a 6-a – inca 4 sarcini (5%)

Rezultatele bune se datoreaza, in egala masura, faptului ca partenerii pacientelor au primit zilnic, pe toata durata studiului, cate o capsula de ProFecund B.

Citeste mai multe detalii despre rezultatele studiului medical ProFecund. 

Nu va descurajati!

Mergeti la medic sa va asigurati ca nu va confruntati cu alte probleme, pe care nu le pot rezolva produsele ProFecund si continuati cura pentru un bebe in curand!